Αυτή η ηλεκτρική σκούπα χωρίς καλώδιο είναι ασυναγώνιστη!

Ισχυρό μοτέρ, αυτονομία ρεκόρ, μικρό βάρος και φοβερή τιμή!

Tityus A 24 Ιανουαρίου 2024

Νόμιζα ότι ήταν απλώς μια μόδα, αλλά όταν δοκίμασα την πιο δημοφιλή από τις ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες, έμεινα έκπληκτος με το πόσο βολική και αποτελεσματική ήταν και έτσι πείστηκα να αγοράσω μία, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι κοστίζουν πάρα πολύ!

“Ανοησίες! Μου κοστίζει λιγότερο να προσλάβω μια καθαρίστρια και γλιτώνω και τον εαυτό μου από την ταλαιπωρία!” – σκέφτηκα πριν φύγω από το κατάστημα.

Ευτυχώς, ψάχνοντας, βρήκα την εξαίρεση.

Επιστρέφοντας στο σπίτι με άδεια χέρια, άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο για να δω αν υπήρχαν φτηνές ηλεκτρικές σκούπες μπαταρίας και έπεσα πάνω στον ιστότοπο μιας νέας εταιρείας που λάνσαρε πρόσφατα την πρώτη ηλεκτρική σκούπα μπαταρίας υψηλής απόδοσης για όλους τους προϋπολογισμούς.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που με εξέπληξαν για την V-Max, πρώτα απ’ όλα η τιμή: χάρη στην προωθητική ενέργεια για το λανσάρισμα που προσφέρει έκπτωση 50% κοστίζει 79 ευρώ αντί για 158 ευρώ με δωρεάν αποστολή και πληρωμή κατά την παράδοση.

Το V-Max είναι εξοπλισμένο με ένα γερμανικής σχεδίασης μοτέρ υψηλής απόδοσης χωρίς ψήκτρες με δύο επίπεδα αναρρόφησης, το οποίο συμπληρώνεται από μια μπαταρία λιθίου υψηλής χωρητικότητας που προσφέρει έως και 2 ώρες αναρρόφησης. Το σπίτι μου είναι 110 τετραγωνικά μέτρα και μπορώ να το καθαρίσω όλο χωρίς να χρειάζεται να το επαναφορτίσω.

Συνοδεύεται από ένα σετ αξεσουάρ που διευκολύνει τη μετατροπή της σε μίνι ηλεκτρική σκούπα αυτοκινήτου ή για να γίνει το τέλειο εργαλείο για το σκούπισμα χαλιών και καναπέδων.

Από τα δημοφιλή μοντέλα κληρονομεί επίσης το δοχείο σκόνης χωρίς σακούλα και επειδή είναι διαφανές είναι εύκολο να καταλάβετε πότε είναι ώρα να το αδειάσετε.

Πολύ έξυπνη είναι η επιλογή να μην εξοπλιστεί με ειδικό φορτιστή, αλλά να επιτρέπει την επαναφόρτιση της μπαταρίας μέσω καλωδίου USB.

Όσο περισσότερο το εξέταζα, τόσο περισσότερο πείστηκα ότι θα άξιζε να το δοκιμάσω και ότι δεν θα χρειαζόταν να το σκεφτώ τόσο πολύ, καθώς η έκπτωση 50% είναι συνδεδεμένη με το απόθεμα και έτσι το αγόρασα.

Φτάνοντας σε 2 ημέρες, το νέο μου V-Max ήθελα να το δοκιμάσω αμέσως.

Στο πάτωμα του σαλονιού μου έκανε αμέσως καλή εντύπωση: ακόμη και σε χαμηλή ταχύτητα αναρρόφησης δούλευε αβίαστα ρουφώντας τα πάντα, αλλά αυτό που με εξέπληξε ήταν το βάρος.

Όταν δοκίμασα το περίφημο μοντέλο των σχεδόν 1000 ευρώ δεν είχα να πω τίποτα για την απόδοση, αλλά ήταν καταραμένα βαρύ! 

Η V-Max είναι ένα πούπουλο και στην πραγματικότητα βάζοντας στη ζυγαριά ζυγίζει μόλις 890 γραμμάρια. Μια πραγματική απόλαυση να το χρησιμοποιείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή δεν κουράζει καθόλου τα χέρια και τα χέρια σας.

Τη δεύτερη δοκιμή την έκανα στον καναπέ με μία από τις παρεχόμενες βούρτσες και αφαίρεσε εύκολα όλες τις τρίχες που αποφασίζει να μου δώσει η γάτα μου κάθε μέρα.

Το τρίτο πείραμα το έκανα στο αυτοκίνητο, αφαιρώντας όλες τις εξάρσεις και χρησιμοποιώντας το εξάρτημα με το λεπτό ράμφος που μπορεί να φτάσει σχεδόν παντού.

Σε αυτό το σημείο ήρθε η ώρα να το αδειάσω και χάρη στην ειδική κατασκευή του δοχείου ήταν εύκολο, γρήγορο και χωρίς να λερωθεί ούτε ένα δάχτυλο.

Θα το αγόραζα ξανά;

Νομίζω ότι καταλάβατε πόσο περισσότερο από ικανοποιημένος είμαι και θα το αγόραζα ξανά ακόμα και στην πλήρη τιμή, αλλά επειδή η έκπτωση ήταν ακόμα εκεί, εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία και αγόρασα δύο ακόμα! 

Την πρώτη την έδωσα στη μητέρα μου για τα Χριστούγεννα και είναι ενθουσιασμένη μαζί της, και τη δεύτερη αποφάσισα να την κρατάω σε μια σακούλα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου για όταν πηγαίνω στο πλυντήριο αυτοκινήτων, αποφεύγοντας να ξοδεύω χρήματα για ηλεκτρικές σκούπες με κέρματα που συχνά λειτουργούν άσχημα.

Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο καιρό θα είναι ενεργή η προσφορά, αλλά θα σας αφήσω το σύνδεσμο για τη σελίδα του πωλητή όπου μπορείτε να την ελέγξετε, αλλά η συμβουλή μου είναι ότι αν η προσφορά είναι ενεργή, καλύτερα να την αρπάξετε γιατί σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε.

Μπορώ να το βρω στο κατάστημα ή στο Amazon;

Προκειμένου να διατηρηθεί η τιμή του V-Max τόσο χαμηλή, η εταιρεία αποφάσισε να το πωλεί μόνο απευθείας, αποφεύγοντας να χρεώνει τον πελάτη επιπλέον για προμήθειες από άλλους μεσάζοντες.

Δεδομένης της τεράστιας επιτυχίας, διάφοροι κλώνοι του V-Max αμφιβόλου ποιότητας εμφανίζονται στο Διαδίκτυο και συχνά είναι ακόμη πιο ακριβοί. Το μοναδικό αυθεντικό V-Max μπορείτε να το παραγγείλετε από το παρακάτω κουμπί.

Disponibilità limitata

50% έκπτωση

η παρούσα ιστοσελίδα δεν αποτελεί εφημερίδα, ειδησεογραφικό ιστότοπο ή ιστολόγιο. είναι μια ιστοσελίδα που προορίζεται για διαφημιστικές δημοσιεύσεις που χρησιμοποιούν την τεχνική της αφήγησης για να απεικονίσουν το εύρος των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων. η ιστορία που αφηγείται η παρούσα σελίδα αποτελεί επομένως διαφημιστικό υλικό ή διαφήμιση με ενημερωτικό σκοπό, που χρησιμεύει για να κατανοήσουν οι άνθρωποι τις δυνατότητες των προσφερόμενων προϊόντων.

©Progadgets24 – Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.